Veiligheid

Het zorgen voor een veilige werkomgeving voor uw medewerkers is een van de belangrijkste zaken voor een werkgever. In een magazijn waar uw medewerkers rondlopen of rondrijden, is het dan ook zaak dat de omgeving, waaronder de magazijnstellingen, in veilige staat verkeert.

Royard Montage heeft veel ervaring met het aanbrengen van veiligheidsmaatregelen en herstelwerkzaamheden aan magazijninrichting. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van doorvalbeveiliging bij palletstellingen, maar ook het plaatsen van aanrijdbescherming, machinebescherming, het creëren van afgeschermde looppaden, etc. Wij geven u graag een vrijblijvend advies hierover.

Omdat veilig werken bij ons voorop staat, zijn al onze monteurs in het bezit van een VCA certificaat. Omdat we bij ons werk dagelijks gebruik maken van transportmiddelen als heftrucks, reachtrucks en hoogwerkers, hebben al onze monteurs cursussen gevolgd om deze machines goed te kunnen besturen. Alle monteurs zijn dan ook in het bezit van een geldig certificaat voor de heftruck, reachtruck en hoogwerker.

Werken op hoogte is voor ons een dagelijks terugkomende taak. Om veilig op hoogte te kunnen werken maken wij uiteraard gebruik van valbeveiliging en werken wij altijd volgens de meest recente regelgeving op gebied van veiligheid.

 

Magazijnkeuringen

Om zeker te weten dat uw magazijn veilig is en dat u voldoet aan de Arbeidsomstandighedenwetgeving, is het verstandig om deze jaarlijks te laten keuren door een keurmeester van Royard Montage . U voldoet daarmee aan de keuringsplicht zoals die in het Arbobesluit en de Europese norm zijn vastgelegd.

Onze gecertificeerde keurmeesters hebben tientallen jaren ervaring in de branche en weten een magazijn grondig en deskundig te inspecteren met kennis van vele soorten en merken stellingen.

Na de inspectie ontvangt u van onze keurmeester uitgebreid keuringsrapport. Dit rapport zorgt er voor dat u bij eventuele inspecties door de SZW of verzekeraar een bewijsstuk heeft van uw periodieke magazijnkeuring met eventueel de daarbij behorende opvolging.